2 стъпки при избор на душ гел

Използването на душ гел оставя нежен аромат на кожата ви, както и ви кара да се чувствате свежи и чисти. Използването на душ гел оставя нежен аромат на кожата ви, както и ви кара да се чувствате свежи и чисти. Какво по-голямо удоволствие може да получите от това, да добавите аромат към кожата си, като в същото време я чистите.

Тази статия не само ще ви покаже как да използвате душ гел, но и как да изберете такъв и как най-добре да го използвате.

Изберете подходящия за вас душ гел

2 стъпки при избор на душ гел
Има различни видове душ гелове, всеки с различни качества, аромати, предимства и недостатъци. Някои може дори да са по-добри за определени типове кожа от други. Този раздел ще ви покаже как да изберете правилния душ гел за вас.

Изберете миризма, която ви харесва. Да си вземете душ, може да бъде чудесно място за разпускане и отпускане, а използването на ароматен душ гел е чудесно начало.
Как мирише душ гелът, обаче, може да го направи приятно изживяване или по-малко от приятно изживяване.

Ето няколко неща, за които трябва да помислите:Харесвате ли хладни или освежаващи аромати?
Потърсете душ гелове с миризми на лимон, портокал или други цитрусови. Можете също така да си купите нещо с краставица или мента.Обичате релаксиращи аромати? Опитайте нещо с лайка, лавандула или роза.

Ако търсите освежаващ душ гел, разгледайте на https://www.biobeauty.bg/bg-catalog-details-13.html

Харесвате ли сладки аромати, подобни на десерт? Има какаово масло и ванилия! Много душ гелове с аромат на плодове, като ягода и маракуя, също са склонни да миришат много сладко и като десерт.

Изберете душ гел, според типа кожа

Различните типове кожа имат различни нужди, така че може да помислите за закупуване на душ гел, който отговаря на тези нужди. Можете също така да помислите за закупуване на средство за тяло, което има по-тънка консистенция от душ гела.

Както душ геловете, така и измиванията за тяло се използват по един и същи начин.Ако имате суха кожа, помислете дали да не използвате хидратиращо измиване на тялото. Потърсете нещо с добавени овлажнители и се опитайте да избягвате ароматните.

Повечето душ гелове и измивания за тяло ще кажат на бутилката дали са полезни за суха кожа.Ако имате нормална кожа, значи имате късмет и можете да използвате почти всеки момент душ гел, който искате.

Имайте предвид обаче, че душ геловете, предназначени за суха кожа, ще бъдат допълнително овлажняващи, докато тези, предназначени за мазна кожа, ще донякъде изсушават. Можете също така да помислите за използване на измиване на тялото вместо това.

Ако имате мазна кожа, тогава можете да използвате по често този душ гел, но помислете за търсене на такива с изясняващи свойства или такива, които са създадени специално за вашия тип кожа.

Ако имате чувствителна кожа и и получавате обриви след използване на определени сапуни, не означава, че изобщо не можете да използвате душ гелове.
Има много неща, които могат да допринесат за вашите алергични реакции, включително парфюми и някои химикали. Когато избирате душ гел, помислете за нещо, което не съдържа парфюми или е направено от естествени и органични материали.1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *