Пет съветa как ефективно да се обличат мъжете

Пазаруването на правилните места е очевидно важно. Ако редовно намирате ризи и блузи, които харесвате в определен магазин, продължете да търсите първо там. Но не забравяйте периодично да проверявате какво предлагат другите търговски обекти.

Изненадващо, секцията за мъжки дрехи на повечето магазини е отлично място за намиране на ризи и стилни блузи на добри цени.

Изберете правилен цвят на блузата си. Цветните блузи са по-подходящи за конкретни ангажименти, работа и др. Ако имате бизнес или сте на високо ниво в някоя фирма, ще трябва да носите различен цвят блуза, отколкото ако участвате в непринудено социално събиране.

мъжки блузи

  • За интервю за работа традиционните избори са консервативни цветове. Бялото е предпочитаният цвят сред бизнес хората. Чисто бялото, светло сивото или светлосиньото също са безопасни цветове, от които можете да избирате. Първите впечатления от интервютата за работа са от ключово значение, така че там е добре да носите стилна блуза.
  • Ако ще ходите на нчкое парти или бар, изберете ярки или нетрадиционни цветове. Ярките зелени и портокалов цвят са сравнително популярни, както и розовото.

Може преди да изберете правилната блуза за вас, да разгледате моделите онлайн и да ги пробвате в самият магазин. За качествени мъжки блузи, може да разгледате сайта на https://www.mexess.bg/collections/mujki-bluzi. В оналайна магазина на mexess има голямо разнообразние на блузи.

Пазаруването на първокачетвени и стилни мъжки дрехи може да бъде истинско предизвикателство за повечето момчета. В тази статия сме изготвили детайлно ръководство – изготвено от дизайнери и мъже, като то ще е от полза по различни варианта – как да изберете мъжки дрехи, които няма да ви накарат да изглеждате просто облечени, да изглеждате наистина стилни и да се добре облечени с перфектно качествено стилно облекло за добър бюджет .

Дамите доказано са по-добри в този вид неща, ето защо мъже, слушайте! Ето 10 полезни тендеции за пазаруване на мъжки дрехи:

1.Прегледайте сайтовете за дрехи за мъже

Главната стъпка, ако наистина не сте разглеждали дрехи, е да се абонирате или да се сдобиете по друг вариант няколко различни каталога за мъжки дрехи. Тази стъпка е най-добрият начин да разберете какви мъжки дрехи се комбинират коректно и с какви точно мъжки дрехи ще изглеждате глупаво. Регистрирайте в интернет шопове и друг онлайн каталог, продаващ мъжки дрехи

2. Пазарувайте с ум

Ако откриете нещо, и тя ви доставя удоволствие и е по мярка, вземете 2 броя, най-добре в разнообразни нюанси ( уеб сайтове за интернет пазаруването могат да са ви ползотворни, за да спестите пари). Ако ви допаднат дрехи в определен магазин или каталог, регистрирайте за месечният абонамент с e-maili, понеже точно там се показват по-голямата част от дрехи. Облеклото с неотрален цвят обикновено са по-безопасен залог от пъстрите и ще бъдат повече време в гардероба ви; пъстрите дънки почти никога не са от добрите идеи и е много трудно да се комбинират.

3. Купете дрехи, които пасват

Лесно е да разберете, кога точно облеклата са много тесни. Не е нужно да влизате във фитнес залата, за да изглеждате по-слаби в тези дрехи. Най-важното е да помните, че ще изглеждате толкова едри, колкото дрехите ви. В случай, че дрехите ви с 2 размера по-големи, всъщност ще изглеждате с два размера по-едри. Нито един не би желал точно това. Всеки един, даже и по-дебелите момчета, изглеждат сто пъти по-добре с правилен размер мъжки дрехи. Мъжките ризи наистина трябва да са по тялото, като не са широки на 1 и тесни на съвсем друго място, и главно трябва да са правилни на самите рамене.

4. Подберете цветове, които харесвате

Не наблягайте на тази стъпка дали определен нюанс приляга отлично на вашето тяло. Голяма част от нюансите изглеждат добре на всички мъже, ако са подбрани правилно. Не купувайте розов цвят или нюанс от лилаво, ако това казват дизайнерите – те са хубави нюанси, но са много неудобни, доста трудно се съчетават. За значително по-лесно съчетаване, ако това е важно за вашето тяло, само и единствено подберете 2-3 цвята и вземете повечето си дрехи в тези нюанси.

5. Никога не се обличайте в черно

Този нюанс не те прави по слаб. Единствено и само те прави да изглеждаш така, сякаш не си облякъл никакви дрехи. Ако наистина носите чисто черна риза, не трябва да носите тъмни панталони. Ако наистина смятате, че изглеждате по-добре по този начин, напълно сте в грешка. Принципно, не носете нито дори една горна и долна част в еднакви цветове.

6. Не пренебрегвайте факта коланчетата и обувките.

Не слагайте кафяв колан с черни обувки или точно обратното. Момчетата не трябва да носят много аксесоари, уверете се, че именно тези, които носите, ви подхожда. (И да, коланът е аксесоар, даже и да има реална функция.)

Почти всеки мъж е препоръчително да притежава хубав плосък тъмен колан от кожа и комплект от красиви черни кожени обувки.
Накрая, ето и полезно обобщение на всичко, което трябва да знаете:
Дънки – за предпочитане средни или тъмни цветове, без кръпки или избелени, много моля! Не твърде широки и с липса на излишни джобове.
Къси гащи и шорти за всекидневни дни.
Ризи с много копчета – за предпочитане е светлото, възможно е да се облича с дънки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *