По какъв начин реално да си купим добавки от минерали и био козметика

Най-важните витамини и минерали се набавят, чрез храната. Ето защо е добре да приемате качественена храна всеки дейн. Също така в случай, че смятате, че диетата ви не е в състояние напълно да  задоволи всички важни нужни на хранителни вещества и витамини. е удачба идея да консумирате био хранителни добавки.

био хранителни добавки

Не сте точно уверени дали приемате важните витамини или минерали? Вашият личен лекар или пък диетолог е възможно да ви спомогне да узнаете. В чести случаи може спокойно да ви направят тест на кръвта, и ще видите нивата на Д витанин. Те вероятно може да желаят да разберат за вашите начини на хранене. За да имате тази информация, запишете какво ядете и пиете за 1 седмица.
Стъпка 1: Научете от какво точно се нуждаете
Вашите нужти от калории зависят от:
Вашите години
Различните храни, които приемате
Болестите , от които сте боледували

Точно какви здравословни проблеми сте притежавали някога
Примерно, докато сте изложени на риск от проблеми с краката, твоя фелдшер би могъл да предпише калций и витамин D. Ако сте жена, която може спокойно да забременее съвсем скоро, за вас конкретно ще е необходимо да приемате фолиева киселина, която спомага да предотвратите някои типове дефекти при раждането. В случай, че бихте искали да усъвършенствате доброто здраве на сърцето, планът ви може да включва омега-3.

Стъпка 2: Купувайте умно

Използвайте тези съвети, ако искате да ви бъдат полезни да изберете разумно добавките
Първо се информирайте за абсолютно всичко: Погледнете как действа всяка добавка и нейните нежелани действия и здравословни ползи. „Много потребителите просто вземат хапчета от рафта, понеже са им казали за това от радиото и телевизията или понеже българите говорят за това“, според Г-н Уайт, сертифициран лекар от Университет в сащ. Когато имате съмнения, помолете Вашия лекар. За доста добавки за хранене пише, че правят магически неща.
Бъдете сигурни, че имате отговорите на тези 4 конкретни въпроса:
Какви точно са ползите?
Има ли рискове?
Каква точно е дозировката, каквото е препоръчително да вземам?
Колко време е препоръчително точно да го приемам?
Имате въпроси? Обадете се на производителя. Безсъмнение те могат лесно да дадат отговор на конкретните въпроси по отношение на съставките и какви точно да приемат.
Стъпка 3: Говорете с Вашия личен лекар
Разкажете на Твоят лекар точно какво приемате.

Как да изберем качествени био хранителни добавки ?

В това огормно разнообразие на хранителни добавки, е доста трудно да изберем правилната. Важно е да се насочим към проверени сайтове и магазини. Ние ви препоръчаваме да закупите био хранителни добавки VITASANA.

Потенциални неприятни странични реакции: Голяма част биха могли да засегнат някои други лекарства, които вие приемате. Например, ако случайно пиете разредител на кръвта, не бива да вземата прекалено много К витамин, които кара кръвта ни бързо да се съсирва, отбелязва Кели Причет, работещ в В Сащ. Ако наистина ви предстои операция, бихте могли да незабавно да спрете приема на добавка омега точно поради риск от кръвоизлив. Вашият лекар е възможно бързо да ти спомогне да намериш правилните дози.
На гладно или след хапване се пият: Определени витамини трябва да се усвояват с храненето, а други на гладно. „Не е добре да вземата желязна добавка с прясно мляко, защото калций и желязо не работят задено“, казва Причет.
Точно колко да вземам: Вашият дневен препоръчителен прием (DRI) за повечето добавки витамини и различни минерали главно зависиот вашата конкретна възраст и пол. Може спокойно бързо да се измени, ако сте бременна, кърмите, притежавате здравно заболяване.

Твоите отговорности: Трябва реално се храните правилно и реално сте запознати с реално какво поемаме. Плюс това е логична идея да записвате витамините, които вие приемате и да наблюдавате за сранични ефекти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *