Напътствия при подреждане на коридора

household goodsАнтрето най-често е салона, посрещайки ни, след като се върнем от работа или командировка. То посреща и гостите ни – роднини и приятели. Като вид помещение, то естествено притежава своите конкретни желания. Антрето не е както кухнята или хола и съответно неговото декориране отрежда друг метод. Подреждането на коридор желае преди всичко похват, практичност и изчистеност. А това са нашите практични съвети за любезното и префектно посрещащо помещение:

1. Нюансите
Докато говорим за цветове вкъщи, винаги можем да развием въображението ни. Не е възможно да отбележим споменатото, когато говорим за антрето вкъщи. При подбора на цветовете може да си харесате топли, светли и телесни нюанси – жълт, бежов или портокалов. Даваме Ви съвет, може би дори да предпочитате по-чисто от към цветове антре, да не се спирате на бяло. Въпреки че помещението ще има изглед на болница, ще е невъзможно за поддръжка и е изключително възможно е да трябва всяка година да го пребоядисвате отново.

2. Сцетлина
Светлината в по-голямата част от входните помещения е адски малко. Това не внася добро усещане, макар да е хубаво от икономична гледна точка. Можете спокойно да изберете LED осветление с лунички и спот лампички. А те може да разпределят светлината из цялото антре. Ще видите как се подобрява духа, след като се върнете вкъщи или тръгвате за работа сутрин.

3. Декорация
За подреждане на антрето може да вземем висока ваза с изкуствени красиви цветя, декоративни лепенки за стена или картина. Саксията, която ще вземете може да бъде глинена и висока. Нюансът би подхождал на мебелите и стените във входното помещение. По отношение на слагането на рисунка ще може да ви посъветваме да изберете композиция с растения.

4. Мебели
В коридора са ви необходими само и единствено няколко закачалки, шкаф за обувки и пространство, където да поставите малки предмети, като ключове, телефон, чадър или дори малко козметични продукти. Задължително изберете огледало, в което да се виждате в цял ръст. На пазара съществува наистина голямо разнообразие от дизайн и форма, при вариант, че не бихте желали класическата правоъгълна форма.

Ето, че подреждането на входно помещение не е много сложна цел, въпреки всяка една особеност на въпросното помещение, което ежедневно ни посреща и изпраща. Спрямо нашите съвети ще придадете изцяло нов живот и ще раздвижите настроението на коридора на жилището.

Намерете още информация: аксесоари за баня