Може ли да купим комфортно бельо

women underwearНеотдавнашно изследване информира, че значително повече от 80процента от жителите в Америка носят един и същ вид бельо през в съзнателния си живот. Това говори, че голпма чст от хората нямат доверие на марки, които не са чували, не желаят да направят опит с други модели и материи, защото за много хора избора на чисто нов вид бельо означава неудобно при носенето му. Ето няколко полезни съвета как точно да си вземете удобно и красиво бельо.

Намирайте си вашия размер

За да ви е комфортно бельото, то трябва да е и коректния размер за Вас. Бельото, което Ви пристяга, опъва, забива в кожата не е подходящо за Вас. Като си избирате бельо, бъдете честни с вас си и си купите Вашия собствен размер, а не малък. Никой не желае да си закупува бельо в размер XXL или XL, но пък ако това е вашия, не се притеснявайте, по-добре си купете такъв, отколкото през целия ден да се усещате неудобно. А и не забравяйте, че когато бельото е малък размер от Вашия, то ще Ви пристисква и даже да се забелязва още повече, дори и през дрехите.

Винаги избирайте качествени материи

Подборът на добрата материя на бельото е особено важно. Не малко материи е възможно да допринесат до дискомфорт при използване. Винаги се спирайте на гладки и меки материи. Бельото с дупки и бельото от дантела, макар и доста привлекателно да изглеждат, може да Ви образуват обриви, да Ви одраскат по кожата и да образуват запотяване. Добър вариант на материи са кашмир, ликра, висококачествен полиестер, микрофибър.

Бельо без шевове

Бельото без шевове става все по-търсено от доста жени по целия свят. Въпреки, че до голяма степен не обръщаме внимание на шевовете по бельото, то много често те може да раздразнят кожата, а също така да направят и следи. Ето защо винаги когато можете носете бельо без шевове, като е гладко и от двете страни и е изключително подходящо при използване на по-впити дрехи.

Обгрижвайте бельото си

Хубавата грижа за Вашето бельо е от изключително голямо значение за по-дълготраен комфорт. Изпирайте с прах за деликатни тъкани и винаги ако можете на ръка. Прочетете етикетите и изпирайте на подходящата програма, докато позлвате пералня машина. Дръжте го добре сгънато в гардероб с чекмеджета и разделители. Много важно не преизносвайте вашето бельо. Хвърляйте старото си бельо, а не го прибирайте в гардероба. Доказано е, че след Шест месеца нон-стоп носене бельото е задължително да се заменя с чисто ново, като същото важи и за сутиените.

За пълната информация: погледни тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *